Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Lærlingekursus

Dansk Træ har afholdt kurser for medlemmernes lærlinge siden 1985

 

Gennem tiden har mere end 700 lærlinge deltaget på det 3 dage lange kursus.

Undervisningen varetages af primært af Dansk Træs egne medlemmer, hvorfor den praktiske hverdag altid er genstand for gode og positive dialoger.

Kurserne består typisk af 12 – 18 lærlinge fordelt fra hele landet, emnerne som berøres betyder, at lærlingene indføres i næsten alle facetterne i entreprenørens dagligdag. Vigtigheden af kommunikation, kammeratskab, arbejdsmiljøet på arbejdspladsen medfører ofte lærerige diskussioner.

På kurset vil emnerne: samarbejde, motivation, kommunikation, instruktion, traditioner i træfaget, faglig stolthed, byggepladsøkonomi indgå. Det er formålet, at deltagerne efter kurset har en indsigt i de forhold, der er afgørende for en virksomheds trivsel og omdømme.

I løbet af kurset skal deltagerne selv udregne et tilbud og der afholdes licitation, hvilket naturligvis betyder, at de emner som sociale ydelser, feriepenge, forsikringer og løn til formanden indgår, så lærlingene for en forståelse for, hvorfor et dækningsbidrag er nødvendigt.

Målgruppen er lærlinge i træfagene. En forudsætning for deltagelse i kurset er, at man er medlem af Dansk Træ. Indbydelse til deltagelse i kurset udsendes fra Dansk Træ ca. 5 uger før kursusstart. Tildelingen af plads på kurset vil ske efter Dansk Træs regler.